NOVOSTI

Otvorene prijave za sudjelovanje na certificiranom Interpret Europe tečaju za interpretacijskog vodiča i radionici govornih vježbi za vodiče

Pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje na treningu „Certificirani interpretacijski vodič“ iz programa Europske udruge za interpretaciju baštine – Interpret Europe i radionici govornih vježbi za vodiče za njegu i pravilnu upotrebu glasa.

Više…

09.11.2018.

 

Sudjelovanje na panel raspravi o interpretaciji kulturne  baštine Moslavine

U sklopu Dana europske baštine Udruga Prijatelji baštine iz Ivanić Grada, koja je ujedno i institucionalni član Hrvatske udruge za interpretaciju baštine – Interpretirajmo Hrvatsku, organizirala je panel o interpretaciji kulturne baštine Moslavine. Naša članica Iva Čaleta Pleša sudjelovala je na panelu kao predstavnica udruge.

Više…

16.10.2018.

 

Interpretacija baštine i turizam doživljaja za održivi razvoj lokalnih zajednica – edukativna radionica

Interpretacija baštine i turizam doživljaja za održivi razvoj lokalnih zajednica – edukativna radionica

Pozivamo Vas u Šibenik na trodnevnu edukativnu radionicu o interpretaciji baštine i turizmu doživljaja! Dođite i otkrijte kako možete unaprijediti svoja znanja i vještine iz područja interpretacije baštine i kreiranja doživljajnog kulturno-turističkog proizvoda.

Više…

16.10.2018.

 

Predstavljamo novu koordinatoricu za komunikacijske aktivnosti

Meri Glumac živi na Lastovu gdje vodi Mezzomondo, obrt za turizam, ugostiteljstvo i dizajn čija vizija je održivi razvoj turizma temeljen na tradicijskim običajima i legendama!

Više…

12.09.2018.

 

Održana godišnja skupština Udruge

Dana 7. svibnja 2018. godine u Arheološkom muzeju u Zagrebu održana je redovna godišnja skupština Hrvatske udruge za interpretaciju baštine – Interpretirajmo Hrvatsku.

Više…

18.05.2018.

 

Uspješan završetak prve radionice o interpretaciji baštine

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke, kao dobar primjer iz prakse interpretacije baštine, bio je domaćin i suorganizator Edukativne radionice o interpretaciji baštine, prve takve radionice koje provodi Hrvatska udruga za interpretaciju baštine Interpretirajmo Hrvatsku.

Više…

04.04.2017.

 

Popunjena mjesta za sudjelovanje na radionici

U ime suorganizatora: Hrvatske udruge za interpretaciju baštine, Centra za posjetitelje Ivanina kuća bajke i tvrtke Muze d.o.o. zahvaljujemo svima koji su se prijavili za sudjelovanje na radionici. S veseljem iščekujemo početak radionice! Vidimo se uskoro u Ogulinu!

Više…

20.03.2017.

 

Edukativna radionica o interpretaciji baštine

Edukativna radionica o interpretaciji baštine će se održati od 31.ožujka do 2. travnja 2017. godine u Ogulinu, u hotelu Frankopan. Radionica se održava uz potporu Ministarstva kulture, a suorganizatori su Ivanina kuće bajke, Hrvatska udruga interpretirajmo Hrvatsku i tvrtka Muze d.o.o.

Više…

07.03.2017.