Interpretacija baštine i turizam doživljaja za održivi razvoj lokalnih zajednica – edukativna radionica

Mjesta za sudjelovanje na radionici su popunjena!

Pozivamo Vas u Šibenik na trodnevnu edukativnu radionicu o interpretaciji baštine i turizmu doživljaja! Dođite i otkrijte kako možete unaprijediti svoja znanja i vještine iz područja interpretacije baštine i kreiranja doživljajnog kulturno-turističkog proizvoda, te svojim djelovanjem doprinijeti održivom razvoju naših lokalnih zajednica!

 

Šibenik, grad koji se posljednjih godina nametnuo kao omiljeno odredište kada je u pitanju ponuda kulturno-turističkog sadržaja, izronivši iz mora naših turističkih destinacija kao pohvalan i pozitivan primjer održivog razvoja turizma, domaćin je edukativne radionice „Interpretacija baštine i turizam doživljaja za održivi razvoj lokalnih zajednica“.

Organizatori radionice su Udruga turističkih vodiča „Mihovil“ Šibenik i Hrvatska udruga za interpretaciju baštine – Interpretirajmo Hrvatsku, partneri na projektu „Interpretirajmo našu baštinu“ koji je odobren za financiranje na natječaju Ministarstva turizma „Javni natječaj za sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2018“.

Radionica je namijenjena voditeljima i djelatnicima muzejskih ustanova i drugih ustanova u kulturi poput posjetiteljskih i interpretacijskih centara, turističkim vodičima i vodičima u zaštićenim područjima prirode, voditeljima turističkih zajednica, voditeljima turističkih agencija i svima koji žele saznati kako mogu vlastitim djelovanjem doprinijeti stvaranju održive destinacije, kreirajući posebne sadržaje i programe iz područja interpretacije prirodne i kulturne baštine i turizma doživljaja.

 

Informacije o programu radionice, predavačima i kotizaciji možete preuzeti ovdje.

Veselimo se vašem dolasku!

PRIJAVA