Održana godišnja skupština Udruge

Dana 7. svibnja 2018. godine u Arheološkom muzeju u Zagrebu održana je redovna godišnja skupština Hrvatske udruge za interpretaciju baštine – Interpretirajmo Hrvatsku.
**********
Foto: Iva Klarić Vujović
**********
Na skupštini je prisustvovalo 17 članova Udruge, a razgovaralo se o aktivnostima ostvarenim u 2017. i prvoj polovici 2018. godine, te o izazovima, prilikama i planovima daljnjeg rada Udruge. Zapisnik s godišnje skupštine pogledajte ovdje.
**********
Izdvajamo tri glavna zaključka sa skupštine te Vas pozivamo na aktivno sudjelovanje!
**********
Zaključak broj. 1.: 
Postojeća Facebook grupa, nastala nakon Edukativne radionice o interpretaciji baštine za članove radionice, preimenovat će se u grupu “Interpretirajmo Hrvatsku” i postat će javna grupa otvorena svima zainteresiranima za interpretaciju baštine, te pozivamo sve članove da aktivno sudjeluju u grupi s promocijom aktivnosti iz područja interpretacije baštine, objavama događanja i dijeljenjem korisnih informacija.
**********
Zaključak broj. 2.:
Kako bi se omogućila bolja komunikacija među članovima, prijedlog je da se među članovima Udruge podijeli mailing lista individualnih i institucionalnih članova Udruge kako bi putem kružnog maila članovi mogli međusobno razmjenjivati važne informacije, razgovarati i pokretati inicijative te pomoću ove platforme ostvarivati mogućnosti povezivanja i suradnje. Molimo Vas, ukoliko niste suglasni da se Vaša mail adresa podijeli s članovima Udruge Interpretirajmo Hrvatsku, da nam to javite na: interpretirajmo.hrvatsku@gmail.com.
**********
Zaključak broj. 3.:
Prijedlog je da se odredi osoba ili oformi radna grupa za komunikacijske aktivnosti Udruge, koja će biti odgovorna za planiranje i provođenje komunikacijskih i promocijskih aktivnosti Udruge, a što podrazumijeva moderiranje i uređivanje Facebook stranice Udruge  komuniciranje aktivnosti Udruge u Facebook grupi Udruge  uređivanje sadržaja za web stranicu Udruge, donošenje plana komunikacije i promocije te ostale aktivnosti prema dogovoru radne grupe. Molimo zainteresirane članove da se jave za ovaj volonterski doprinos radu Udruge do kraja svibnja na mail adresu Udruge.